2013. május 24., péntek

Revenge.


A sorozat, amely sok milliók fantáziáját megmozgatja. Sokak nevezik egy Amerikai típusú telenovellának. Van benne igazság.! Ám még a Bosszú egy ízig vérig Amerikai sorozat.! 


A sorozat főszereplője: Emily Thorne azaz Amanda Clark. 
Emily hosszú idő után tér vissza Hamptons-ba, 
ahol egy szörnyű nyáron elvesztette édesapját, és ahol minden elkezdődött.. 

Nolan Ross. 

  • Nolan az első számú kedvencem akit még Emily- nél is jobban szeretek. Van valami a srácban ami megfogott már legelőször és azóta sem ereszt. Itt van egy jó fej, kedves srác, aki mégis éli a saját maga titokzatos életét, mint Hamptons leggazdagabb embere.!  
  • Emily fősegédje a Bosszúban.! 
Daniel Grayson.

  • Az első évad során furcsa érzéseim voltak a sráccal kapcsolatban, majd egyre jobban azt éreztem, hogy az anyja befolyása alatt áll. Aztán a II. évad során rá kellett, hogy jöjjünk Daniel pont olyan, mint a többi Grayson vagy még ROSSZABB is.! 
  • Emily- vel ez a se veled se nélküled kapcsolata az őrületbe kerget.! 
Victoria Grayson. 

  • Ismertebb nevén 'Victoria Királynő'. Nem hiába olyan ő Hamptons-ban, mint egy királynő. a Tökéletes Victoria Grayson partik.. Ám ez nem minden, mivel Victoria mindig elő tud rukkolni valamivel. A kapcsolata David Clark -al, és az abból született gyermek.. Victoria őszintén szerette David- et és volt is pillanat mikor menteni akarta, de mégsem tette. A  pénz és a hatalom jobban érdekelte. Conrad- al már másodjára házasodtak össze, egyszerűen nem tudják elengedni egymást.. 
Ők lennének tehát (számomra) a főbb szereplők, és persze még sorolhatnánk őket. Az MTV vetíti a sorozatot minden Szerda este 20:15 perctől.  
A sorozat a II. évadnál jár, legutóbb Amanda halálának lehettünk tanúi, ami meglepő volt számomra. Úgy érzem Amandában még lett volna lehetőség, ráadásul még fájdalmasabb a búcsú úgy, hogy ott volt a Jack- el közös fiúk Carl, illetve alig 8 órája voltak házasok Jack -el amikor megtörtént a baj..

A sorozat mindig megtud lepni, ám néha kiszámítható mégis tökéletesen elnyerette velem a tetszését. Így 10/10. 


Elérhető az interneten:
 MTV. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése